Bezoek financieel spreekuur kan geld opleveren

OVERBETUWE - Een bezoek aan het financieel spreekuur van Forte Geldzaken en de sociaal raadsvrouw van Santé Partners kan een mooie meevaller opleveren. 


Een inwoonster van Overbetuwe heeft tot haar verrassing nog recht op bijna 1500 euro aan huurtoeslag over 2020. Hebt ú vragen over een brief van de belastingdienst of hulp nodig bij het aanvragen van kwijtschelding van gemeentelijke belastingen? Moet u toeslagen terugbetalen en komt u daardoor in de problemen? Of vraagt u zich af of u gebruik maakt van alle voorzieningen die er zijn om het inkomen aan te vullen? Voor deze en veel meer zaken kunt u terecht op het spreekuur. Het spreekuur wordt gehouden in De Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst in de oneven weken.

Op maandagmorgen 27 september is er weer financieel spreekuur van Forte Geldzaken. Let op, het is op afspraak. U kunt zich aanmelden door te bellen met de coördinator van Forte Geldzaken, Foka Bruggema, 06 33793860. Forte Geldzaken is een dienst van Forte Welzijn. Meer informatie staat op: www.fortewelzijn.nl.