TeeBee Brown & Friend.
TeeBee Brown & Friend. Foto: PR

Voorzichtig begin van het Open Podium Elst

ELST - De ‘vakantietijd’ is voorbij. Leerlingen van middelbare scholen mogen alweer fysiek in lokalen aanwezig zijn. Langzaamaan gaat het seizoen voor diverse verenigingen, instellingen en organisaties voorzichtig beginnen. Zo ook het Open Podium Elst, kortweg HOPE. De eerste editie van het seizoen 2021-2022 staat geprogrammeerd op vrijdag 24 september. Uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen.


Het heeft even geduurd, maar evenals voorgaande edities vindt het Open Podium Elst plaats in zalencentrum Onder de Toren aan de St. Maartenstraat 34 In Elst. De programmering van vrijdag 24 september bestaat uit drie acts en het gaat om muzikanten, die vanaf 20.30 uur in de spotlights staan. Zo speelt en zingt singer-songwriter Alex B. bekend klinkende nummers. Elstenaar Alex B. is vaste deelnemer aan het NK Straatmuzikanten. Hij laat op deze avond nummers horen van onder anderen Neil Young, The Beatles, BeeGees, Crosby, Stills & Nash en Jim Croce.


Een andere artiest is Rinie van Rijsingen, beter bekend onder zijn artiestennaam Ronnie Rabble, the medley man. Hij zingt en speelt liedjes van The Beatles, The Rolling Stones, Lou Reed tot aan The Monkees.


Op het laatste moment zijn Teus de Bruin en een vriend, beter bekend onder de artiestennaam TeeBee Brown & Friend, aan het programma toegevoegd, Zij brengen voornamelijk Nederlandstalige muziek in een bluesy sound. Kortom, een muzikale avond voor jong en oud.
Publiek is bij HOPE altijd welkom, zoals gezegd met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De entree bedraagt twee euro.  Info: 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl.