De klimwand in MFC 't Knooppunt. (foto: Tara Houterman)
De klimwand in MFC 't Knooppunt. (foto: Tara Houterman) Foto: Tara Houterman

Gymlessen in ‘t Knooppunt

Algemeen

VALBURG - Met de start van het nieuwe schooljaar de nieuwe gymzaal in MFC ’t Knooppunt in gebruik genomen. Deze gymzaal wordt door diverse sportclubs gebruikt, waaronder RSVV.

RSVV biedt gymlessen aan peuter-kleuter en jeugd uit Valburg en omgeving. Deze gymlessen sluiten aan op de lesstof op scholen en dagen de kinderen nét een beetje meer uit. Met een nieuwe gymzaal en allemaal nieuwe materialen verzorgt Franka Nab iedere week een uitdagend lesprogramma. Kinderen mogen de eerste twee lessen gratis meedoen, je kan gewoon binnenlopen voor een proefles.

Naast sport voor de jeugd biedt RSVV ook beweging aan voor ouders en verzorgers. Zo wordt de les Fit&Strong op dinsdag avond aangeboden in MFC ’t Knooppunt. Deze les wordt gegeven door Lonneke Vromans. Haar doel is Valburg en omgeving Fit en Strong te maken. Niet de prestatie maar de beweging staat centraal. Ben je gemotiveerd en wil je lekker bewegen onder professionele begeleiding? Dan is deze les zeker een aanrader! Iedereen kan meedoen, er is geen sport ervaring nodig. Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen je van harte uit om een les mee te doen!

Op woensdag wordt de gymzaal gebruikt voor volleybal. Deze groep sporters is momenteel alweer druk aan het trainen voor de jaarlijkse recreanten competitie. Er worden enthousiaste leden gezocht die aan willen sluiten bij deze groep. 

Er valt genoeg te sporten in de nieuwe gymzaal. RSVV is dan ook erg trots dat wij in MFC ‘t Knooppunt onze sportlessen mogen aanbieden. Voor meer informatie: www.rsvv-valburg.nl.