Afbeelding
Foto: Anna&Konstantin Krivitskie

Musical, cursussen muziek

en projectkoor in De KiK

ELST - In Theater De KiK (Elst) start muziekschool All Music deze week met allerlei cursussen. Er zijn onder andere open lessen voor MusicalKlup (12-14 jaar), Klup+ (jongeren vanaf 14 jaar) en MusicalKlas (18+). Zij gaan het verhaal instuderen van Grease. De MusicalKids-groepen gaan dit seizoen ‘Mary Poppins’ doen en de jongste kinderen kunnen meedoen met de MiniKids (musical voor kinderen van 4 tot 6 jaar). Zij gaan het verhaal instuderen van ‘Ik zou wel een kindje lusten’.


Voor kinderen die in de eerste groepen van de basisschool zitten is er de cursus ‘De Muziekspeeltuin’ en voor iets oudere kinderen ‘De Muziekwerkplaats’ waarmee ze een eerste kennismaking kunnen hebben met muziek maken.

Voor viool spelen is er een mogelijkheid om samen te spelen in één van de vioolensembles.

Verder kan een afspraak gemaakt worden voor een proefles viool, cello, trompet, trombone, gitaar, basgitaar, dwarsfluit, keyboard, piano, accordeon, blokfluit, drums en zang.

Binnenkort start ook weer het ‘Projectkoor voor vrouwen’: lekker relaxed een avondje zingen met vrouwen onder elkaar onder leiding van Debby Saft. En voor de allerkleinsten en hun mama, papa, opa of oma is er natuurlijk de populaire cursus Muziek op Schoot (start 24 september).

Meer informatie via de website www.muziekschoolallmusic.nl.