Wandelgroep. (foto: Wilko Wittenberg)
Wandelgroep. (foto: Wilko Wittenberg) Foto: Wilko Wittenberg

Eerste lustrum Wandelgroep Get 2gether

HERVELD - 2 september was het precies vijf jaar geleden dat Get 2gether haar eerste tweewekelijkse wandeling organiseerde. Dit is zaterdag 4 september gevierd met een barbecue bij minicamping Achter t Hofke in Herveld. 


"De barbecue was druk bezocht, het weer zat dan ook mee. Vooraf aan het feest, hebben we het rondje 'gat' gelopen (6 km). De eerste wandeling toen was voor ons een verrassing wat de opkomst zou zijn, want aanmelden is niet nodig. Ruim twintig wandelaars wilden zich inschrijven voor de 10 kilometer. Later kwam de vraag om ook een afstand van 5 kilometer te starten. Daarna is de wandelgroep alleen maar groter en groter gegroeid. Zo groot dat de eerste startlocatie, toen nog 'De Deugniet' op het Dorpsplein te klein werd en we op zoek moesten naar een nieuwe locatie. 

Dat is de sportkantine van SVHA aan De Zandakkers geworden. Hier vertrekken we elke vrijdagochtend in de oneven week exact 9:30 uur om 5 of 10 kilometer door de Overbetuwe te wandelen, verzamelen vanaf 9:00 uur. Zo nu en dan rijden we met auto's naar een locatie in de buurt om daar een route te wandelen, maar altijd binnen een straal van 10 tot 15 kilometer. 

Bij terugkomst drinken we gezamenlijk koffie/thee met wat lekkers. Lijkt het u iets om eens mee te wandelen, schroom je niet en sluit je aan bij de groep, er zijn geen verplichtingen, ook geen lidmaatschap en dergelijke. Wij zien u graag op de eerst volgende vrijdag in oneven week. voor meer info kijk op de facebookpagina: Wandelgroep Get 2gether of bel: 06 18194595/06 24389197. Wandelgroep Get 2gether, waar wandelen en gezelligheid voorop staat", aldus Ingrid en Wilko.