Forte School zoekt vrijwillige mentoren

ELST - Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan! 


Yade zit in groep 6 en vindt het lastig om haar taal en topografietoets te oefenen. Ook kan ze hulp gebruiken bij het maken van werkstukken. 

Teun zit in de eerste klas van het Voortgezet Onderwijs. Een hele stap. Nieuwe uitdagingen vindt hij een beetje spannend. Een nieuwe school, nieuwe klasgenoten, nieuwe docenten. Het is een hele gebeurtenis. 

Yade en Teun kunnen wel een maatje gebruiken. Iemand die tijd heeft om te praten over school en andere zaken, te helpen met plannen en structureren van huiswerk, met vrienden maken of met de voorbereiding van toetsen. 

Daarom zoekt Forte School vrijwillige mentoren die leerlingen op de basisschool of in het Voortgezet Onderwijs wekelijks willen ondersteunen bij schoolse zaken. "In uw dorp zijn kinderen aangemeld die nog wachten op een mentor. Bent u geduldig, warm en heeft u affiniteit met deze doelgroep? Dan is Forte School op zoek naar u! 

Wilt u iets betekenen voor een kind of jongere uit Overbetuwe of wilt u meer informatie over Forte School? Mail gerust: danielle.van.deutekom@fortewelzijn.nl."