Het jubileumfestival. (foto: De Hoge Wick)
Het jubileumfestival. (foto: De Hoge Wick) Foto: De Hoge Wick

Geslaagd jubileum bij De Hoge Wick

OOSTERHOUT - Afgelopen week hebben de leden van De Hoge Wick in groten getale genoten van de vorig jaar door corona uitgestelde viering van het 40-jarig jubileum. Hoewel ook dit jaar een aantal onderdelen vanwege de nog steeds aanwezige pandemie moesten worden geschrapt, zoals de officiële receptie, werd het overige programma voor de leden zeer gewaardeerd.


De week begon op zondag met een tennisclinic die verzorgd werd door oud-proftennisser Sjeng Schalken. Ondersteund door een zevental sterke assistenten profiteerden jong en oud van de aanwijzingen van de sympathieke Limburger. Vrijblijvend was het allemaal niet; er moesten flinke inspanningen geleverd worden. Dit was bovendien een prima voorbereiding op de clubkampioenschappen die de gehele week in feestelijke sfeer gehouden werden. Jeugd en senioren streden in over het algemeen prima weer om de prijzen.


De zaterdag stond behalve de finales in het teken van een gezellig samenzijn voor zo’n tweehonderd leden. Weliswaar zittend en op anderhalve meter afstand was de sfeer met een hapje en drankje uitstekend. Opnieuw een mooi hoogtepunt voor de nog steeds groeiende tennisvereniging.

Sjeng Schalken links en rechts voorzitter Frank Buil. (foto: De Hoge Wick)