Klompenpad. (foto: SLG)
Klompenpad. (foto: SLG) Foto: SLG

Informatie-avond nieuw Klompenpad Elden

ARNHEM - De gemeente Arnhem en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) houden op dinsdag 14 september om 20.00 uur een startavond voor inwoners om mee te denken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de omgeving van Elden. 


De gemeente en SLG willen samen met bewoners en partijen in het gebied een wandelroute realiseren die het landschap en de cultuurhistorie van het gebied beleefbaar maakt. De startavond vindt plaats in het Dorpshuis in Elden. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn te vinden op landschapsbeheergelderland.nl/klompenpad-elden. 


Cultuurhistorie en landschap
Op de startavond van 14 september licht projectleider Arianne Doeleman het project toe. Ook vertellen Geert Visser van Historische Kring Elden en Henk van Rheede van Stichting Het Eldens Landschap iets over de cultuurhistorie en het landschap in dit gebied. Bij welke oude wandelpaden, cultuurhistorisch interessante objecten en natuur kan dit Klompenpad aansluiten? Na de pauze krijgen alle aanwezigen de kans om hun kennis en ideeën aan te dragen. Aan het eind van de bijeenkomst kunnen bewoners zich aanmelden voor de werkgroep die het Klompenpad gaat ontwikkelen.

 

Aanmelden
De avond vindt plaats in het Dorpshuis, met inachtneming van de coronaregels. Er is een maximum aantal plaatsen. Aanmelden voor de startavond is nodig en kan via landschapsbeheergelderland.nl/klompenpad-elden.

Dit wandelpad wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem, de provincie Gelderland, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nationale Postcode Loterij.