Van links naar rechts: Gerrit van Kleef, Marga Krijgsman, Suus Moll en Jenny van Zetten. (foto: Jeany van den Berg)
Van links naar rechts: Gerrit van Kleef, Marga Krijgsman, Suus Moll en Jenny van Zetten. (foto: Jeany van den Berg) Foto: Jeany van den Berg

Kesterens Gemengd koor weer begonnen

KESTEREN - Het Kesterens Gemengd Koor is op donderdag 2 september weer begonnen. Maar niet zonder eerst een gezellige avond te organiseren zodat we allemaal aan elkaar konden vertellen wat we allemaal hadden meegemaakt het afgelopen jaar.


En dat was natuurlijk heel veel! Na een korte jaarvergadering zodat de boeken konden worden afgesloten werden er ook vier jubilarissen gehuldigd. En wel als eerste mevrouw Suus Moll uit Rhenen. Al 92 jaar en al weer na een korte onderbreking 25 jaar lid van het koor. "Ook mevrouw Jenny van Zetten uit Kesteren was al 25 jaar bij ons koor. Mevrouw Marga Krijgsman en de heer Gerrit van Kleef beiden uit Kesteren waren 12,5 jaar bij ons koor. Zij werden door onze voorzitster toegesproken en zij kregen allen een mooie bos bloemen en resp. een trofee en een oorkonde uitgereikt.

Volgende week hopen we weer op 1½ meter van elkaar te kunnen beginnen met repeteren. Onze dirigent Arie Moll zal proberen onze stemmen weer op peil te krijgen na anderhalf jaar. Voor degene die zich ook eens bij een gezellig algemeen koor wil aansluiten, u bent van harte welkom.

Wij repeteren op de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren. Voor informatie kunt u bellen met ons secretariaat, mevrouw Jeany van den Berg telefoon: 06 22757234."