Ludieke actie van BC Zetten

ZETTEN - Onder het motto ‘Jaaaa, we mogen weer’ start BC Zetten het seizoen met een bijzondere actie: een gratis racket voor een nieuw lid. Daarnaast is er een flyeractie in het dorp geweest om bewoners erop te wijzen dat badminton een heel leuke sport is.


Liefhebbers kunnen weer aan de slag. Op maandag en vrijdag kan er gespeeld worden in De Wanmolen. Belangstellenden, die (opnieuw) willen kennismaken met deze mooie sport, zijn welkom op maandag en vrijdag tussen 20.00 en 22.00 uur.


Nieuwkomers kunnen op die avonden vrijblijvend kennismaken met deze mooie, dynamische sport, die op elk niveau gespeeld kan worden. En er zijn tijdens de eerste speelavonden geen verplichtingen. BC Zetten speelt zowel op recreatief als competitie-niveau.


Na de vakantie, en wellicht na het badmintonnen op de camping, is het nu een mooi moment om te beginnen. Bestuursleden zijn aanwezig om belangstellenden op te vangen en rackets zijn beschikbaar. Sporten bij BC Zetten kan tegen een scherpe contributie. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een tienrittenkaart.  Uiteraard houdt de club de RIVM-regels streng in acht. Meer informatie staat op www.bczetten.nl of stuur ervoor een mail aan info@bczetten.nl.