Kom gratis proefzingen

bij koor Together

RANDWIJK - Na een noodgedwongen stop vanwege corona, is koor Together op 6 september weer fris van start gegaan. We hebben een prachtige, ruime en goed geventileerde (coronaproof) oefenruimte gevonden in de spiksplinternieuwe MFA De Haar aan de Bredeweg 12 in Randwijk.


Together is op zoek naar leden die met ons deze nieuwe start willen maken. We zingen iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in bovengenoemde locatie.

Heb je nog niet eerder in een koor gezongen? Geen probleem. We maken een nieuwe start met het instuderen van een heel gevarieerd repetroire. Je wordt bij de hand genomen door onze zeer enthousiaste dirigent Lex van Diepen. Dus dit is hét moment om in te stappen, en ook nog eens de eerste maand gratis.

"Samen werken we op een gemoedelijke en enthousiaste manier naar een mooi zangresultaat toe, met regelmatig een optreden om onze stem aan een breder publiek te laten horen. Na iedere repetitie drinken degenen die dat willen nog gezellig een drankje aan de bar van De Haar.

"Zingen maakt blij en verbindt. Het is écht waar!" Meer informatie staat op: www.koortogether-zetten.nl. "Bent u geïnteresserd geraakt? Neem dan contact op met de secretaris van het koor, Wil van Mackelenbergh, 0488 421004."