Theater Aan de Lijn. (foto: Peter Paul Hattinga Verschure)
Theater Aan de Lijn. (foto: Peter Paul Hattinga Verschure) Foto: Peter Paul Hattinga Verschure

Cheques Overbetuwe Doet goed besteed

Theatervoorstelling bij

Alzheimer Café Overbetuwe

OVERBETUWE - "In het najaar van 2019 deed het Alzheimer Café mee met Overbetuwe Doet. Honderden waardecheques werden opgehaald door vrijwilligers en gedoneerd door bewoners! Door corona konden we niets organiseren, maar dat is gelukkig veranderd."


"In het kader van Wereld Alzheimerdag, pakken we daarom op maandag 20 september extra feestelijk uit met een lichtvoetige voorstelling over dementie, door Theater Aan de Lijn. Actrice Ilse Roelofsen is een goede bekende in de wereld van dementie. Haar nieuwste voorstelling ‘Wie van de drie heeft dementie’ krijgt in Elst zelfs de primeur!"

“Twee zussen en een broer op leeftijd proberen te ontdekken wie van de drie dementie heeft. Ze doen met z’n drieën muziek- en geheugentesten. Het blijft in het ongewisse óf een van de drie dementie heeft en zo ja wie.”
Een voorstelling met een lach en een traan dus.

Deze avond in theater De Kik is speciaal bedoeld voor mensen die zelf (beginnende) dementie hebben en hun partner en/of mantelzorger/begeleider. Omdat de avond geheel wordt gefinancierd door Overbetuwe Doet, is de toegang gratis. We willen graag zoveel mogelijk mensen met dementie verwelkomen, met in achtneming van de Coronaregels. Daarom hanteren we een maximum van twee toegangskaarten per persoon. Vooraf aanmelden is verplicht via alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl

 Deze besloten voorstelling 'Wie van de drie heeft dementie?' is maandag 20 september van 20.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in De Kik aan de Dorpsstraat 39 in Elst.