Afbeelding
Foto:

Creatieve cursussen

in hartje Elst starten weer

ELST - Half september is het dan eindelijk zover. Docenten en cursisten van Creatief Collectief Elst (CCE) beginnen weer met de creatieve lessen.


In hartje Elst, in twee lokalen van De Wieken aan de Pr. Irenestraat, vind je CCE. Hier kun je terecht voor cursussen schilderen, beeldhouwen, keramiek, aquarel en kunstgeschiedenis en voor kinderen is er de Kunstklas. Tot januari staan er vier workshops mozaïek op het programma. En vanaf januari start een nieuwe korte cursus mozaïek voor beginners. Veel cursisten hebben al opnieuw ingeschreven. Er zijn nog wel plaatsen vrij.

Creatief bezig zijn is heel erg fijn om los te komen van je dagelijkse beslommeringen. Tijdens de lessen leer en ontwikkel je andere vaardigheden. En door in een groep te werken, leer je ook van elkaar.

Ben je nog niet bekend met CCE maar kriebelt het wel? Neem dan een kijkje op de website creatiefcollectiefelst.nl. Daar vind je ook de contactgegevens van de docenten. Bel of mail ze gerust als je nog vragen hebt. Of kom zondag 12 september tussen 11.00 en 17.00 uur naar onze kraam op het cultuurplein voor Theater De KiK. Daar vindt de opening van het culturele seizoen plaats.