Tweede editie Slimmerikenkwis

HERVELD - Het duurt niet heel lang meer en dan vindt in ons dorp de tweede editie van de Slimmerikenkwis plaats, de leukste kwis van Herveld-Andelst. "Op vrijdag 10 september spelen we de kwis met liefst met honderd teams. Naar schatting doen er ruim 1300 dorpsbewoners mee. Wat een groot aantal deelnemers en wat een enthousiasme. We zijn er een beetje stil van…"


"Het gonst al een beetje in de dorpen. Er wordt over gesproken! Wat zullen de vragen zijn en op welke locaties moeten we ons melden? We worden zelf regelmatig aangesproken om een tipje van de sluier op te lichten. Maar helaas, de inhoud van de kwis is strikt geheim. De Troonrede op Prinsjesdag lekt jaarlijks uit, maar daarvan is hier geen sprake. Nog even geduld en op vrijdag 10 september wordt alles duidelijk.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. We kijken erg uit naar de vrolijke chaos in het dorp, rode wangen bij de deelnemers en overbelaste 4G netwerken. We hopen dat jullie er ook zin in hebben!

De komende dagen zijn we nog druk met de allerlaatste voorbereidingen en de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. We wensen alle deelnemers heel veel voorpret en veel plezier met het maken van de Slimmerikenkwis", aldus de mannen van 't Begin van 't Endt.