Afbeelding
Foto:

RommelPlusMarkt in Driel

DRIEL - Wij durven het weer aan. Het organiseren van een RommelPlusMarkt. Vorig jaar is hier vanwege corona-restricties van afgezien. Maar omdat een groot percentage van zowel vrijwilligers als bezoekers volledig gevaccineerd is én een dergelijke markt past binnen de geldende corona-restricties van de overheid, denken wij dat het verantwoord is voor dit jaar de draad weer op te pakken. 


Daarbij komt dat iedereen, zowel gevaccineerden als niet (volledig-) gevaccineerden na 1,5 jaar te hebben geleefd met corona-maatregelen, onderhand wel weten hoe zich verantwoordelijk te gedragen. En natuurlijk wordt er gelet worden op naleving daarvan, dat blijft.

"Wij hebben er weer zin in. De schuren puilen uit met spullen, en wij staan te trappelen om er weer een gezellige dag van te maken met elkaar. Goed gesorteerde spullen klaar voor een tweede leven, huisnijverheidsspulletjes, jam's en andere lekkernijen van lokale herkomst. Komt u ook weer? Immers, zonder u wordt de dag ietsjes minder geslaagd. Op zaterdag 25 september tussen 10.00 en 14.00 uur op ons kerkplein, Kerkstraat 8 (of Aussemsstraat 3) te Driel." Tip van de rommelplusmarkt- commissie: Neemt u (-liefst heel veel-) klein geld mee, want 'pinnen' is helaas nog niet mogelijk.