Afbeelding
Foto:

Forte Fit computer-, tablet-

en smartphonecursussen

OVERBETUWE - Op woensdag 15 september houdt Forte Fit weer, voor de senioren van de Overbetuwe, een inloop-informatie-vraagmiddag over het gebruik van de computer, tablet, en/of smartphone. 


Docenten van Forte Fit en SeniorWeb geven daar individueel antwoord op uw vragen, bijvoorbeeld over Windows 10 of Apple iOS, Excel, foto’s overzetten of foto’s bewerken met Gimp en het gebruik van app’s op de computer, tablet of smartphone. Denk daarbij ook aan de coronacheck-app.

Ook geven zij daarnaast vrijblijvend informatie over het aanbod van computer-, tablet- of smartphonecursussen en workshops in het najaar van 2021 en is er gelegenheid tot inschrijven.

Vanaf oktober wordt, in samenwerking met SeniorWeb en de Bibliotheek Gelderland Zuid, weer met diverse computer-, tablet- of smartphonecursussen voor senioren gestart. Het cursusaanbod is vooral gericht op senioren die nog geen of weinig ervaring hebben. Voor wat meer ervaren gebruikers zijn er echter ook interessante cursussen zoals werken met de programma’s Excel en Gimp (fotobewerking).

"Speciaal vragen wij uw aandacht voor de mogelijkheid om, op aanvraag, korte workshops over diverse onderwerpen aan te bieden.

De inloop-informatie-vraagmiddag vindt plaats op woensdag 15 september 2021 tussen 13.30 en 16.00 uur in sociaal cultureel centrum ‘De Wieken’ in Elst (Prinses Irenestraat 49). Aanmelden vooraf is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Koos de Bondt (06 44606844 of mail naar computer.fortefit@fortewelzijn.nl).