Muziek maken is een feest. (foto: Bieling)
Muziek maken is een feest. (foto: Bieling) Foto:

Nieuw seizoen, nieuwe hobby?

HERVELD - Nu de zomervakantie voorbij is en iedereen weer met een frisse blik aan het werk of naar school gaat, wordt het wellicht tijd voor een nieuwe hobby. Muziek maken: niets voor jou? Vanaf maandag 6 september beginnen bij ons weer de lessen en repetities in De Hoendrik te Herveld en er is nog ruimte voor nieuwe leerlingen. 


"Dus zit je in groep 5 of hoger (ook jongeren en volwassenen kunnen beginnen met muziek leren maken ;D), dan kun je bij ons een blaasinstrument leren bespelen. Onze docent geeft les in saxofoon en koperinstrumenten zoals bugel, trompet en trombone.

Ook als je al een instrument bespeelt, of ooit hebt gespeeld, ben je van harte welkom bij onze gezellige muziekvereniging. Dat mag ook een dwarsfluit, klarinet, accordeon, slagwerk of noem maar op zijn: alle instrumenten zijn welkom bij ons.

Het leerlingenorkest Future repeteert op maandagavond van 19.00-19.30 uur in De Hoendrik, het orkest van 19.45-2100 uur. Op onze lessenaars komt vanaf nu nieuwe muziek te staan: ons repertoire wordt volledig vernieuwd om weer bij de bezetting aan te sluiten. Zo spelen we een medley van Queen, muziek van Guus Meeuwis en diverse andere, lichte stukken. Lijkt je dat ook wat? Kom dan gewoon een keer meerepeteren!

Voor meer informatie neem je contact op via willibrordus.ha@gmail.com.  De eerste drie keer dat je meespeelt of les volgt, zijn gratis. Wij hebben weer veel zin in een muzikaal seizoen!"