Poster Wageningen ruimt op. (foto: Robert Frijlink)
Poster Wageningen ruimt op. (foto: Robert Frijlink) Foto: Robert Frijlink

Wageningen Ruimt Op!

WAGENINGEN - Van vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september ruimt Wageningen centrum op. In veel winkels vind je de laatste opruimingsartikelen tegen bodemprijzen. 


Op zondag vanaf 10.00 uur kun je meedoen met de opschoonwandeling van Wageningen Schoon, zo maken we het centrum dan ook letterlijk schoon. Bij de Wageningse Stadsboerderij kunnen enthousiaste opruimers zichzelf melden om mee te helpen met Wageningen Schoon. De start is op zondag 5 september om 10.00 uur met de opschoonwandeling. "Ga al
wandelend op zoek te gaan naar zwerfafval in ons centrum. Grijpers zijn aanwezig. Iedereen is welkom om de handen uit de mouwen te steken. Hoe meer zielen des te meer vreugd!


Uitverkoop en koopzondag
Op vrijdag 3, zaterdag 4 en tijdens de koopzondag op 5 september houden de winkeliers een gezamenlijke laatste uitverkoop. Tijdens deze dagen worden de laatste opruimingsartikelen aangeboden voor speciale prijzen!
Kans om dus mooie koopjes te scoren.

Kom gezellig winkelen in Wageningen centrum, geniet van de gastvrije horeca en scoor een mooi item tijdens Wageningen Ruimt Op! Meer informatie: www.wageningencentrum.nl.