Je bent jong, sociaal, creatief

en wilt wat anders

ELST - Al sinds mensenheugenis bestaat er een activiteit voor mensen met een beperking in De Wieken. Deze activiteit werd altijd met veel enthousiasme georganiseerd door een aantal vrijwilligers. Zij willen dit nog steeds doen, maar zijn naarstig op zoek naar jonge mensen die het leuk vinden om samen met hen een paar zondagen in de maand iets leuks te doen.


Bij deze plaatsen we een dringende oproep om je als vrijwilliger op te geven. De activiteit zal gecontinueerd worden als er enkele jonge mensen zich aan gaan melden.

Wat wordt er dan van je verwacht. In eerste instantie dat je mee wilt helpen, maar zeker ook deels het voortouw wil nemen in het voorbereiden van (knutsel- of creatieve) activiteiten voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast beschikbaarheid op tweewekelijkse zondagmiddagen.

Je krijgt er een hartelijke groep oudere vrijwilligers voor terug, die houden van gezelligheid en natuurlijk een dankbare doelgroep. Daar waar nodig zal, zeker in het begin, ondersteuning/begeleiding worden geboden door een sociaalwerker van Forte Welzijn.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je je melden bij Marcelino Thuis (Forte Welzijn), 06 82356069 of marcelino.thuis@fortewelzijn.nl. In verband met besluit al of niet doorgaan graag contact opnemen voor 15 september.