Afbeelding
Foto:

Heeft ù al de weg gevonden naar

de 'Mona Lisa' van de woonwinkels?

BEMMEL – Het zal niemand zijn ontgaan. Wie Bemmel inrijdt, ziet aan De Houtakker het stijlvolle pand van Dé Huismeesters. Het pand waarin Woonwinkel Jeurissen uit Huissen en Verf en Wonen Mattijssen uit Bemmel als één nieuwe woonwinkel onder de naam Dé Huismeesters is gevestigd. Nog maar enkele weken open en nu al een succes. Het team is dankbaar en verrast dat zoveel klanten al de weg naar Dé Huismeesters weten te vinden.


De specialisten waaronder de bekende gezichten Henri Gerritsen, Sabine Janssen staan voor de klant klaar met professioneel advies, kennis en passie! Dé Huismeesters heeft een compleet team met alle vertrouwde gezichten uit beide winkels en een aanvulling van enthousiaste nieuwe talenten. Het zijn specialisten op het gebied van het totale interieur. Met kennis van behang, verf, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en glas. Kortom, alles voor sfeer in iedere ruimte!


Voor het complete interieur

Dé Huismeesters biedt een brede volledige collectie met kwaliteits merken, waar het team gegarandeerd achter staat. Dat geldt zowel voor de grootse collectie behang (met topmerken als Arte en Elitis), de gordijnstoffen, raamdecoratie en vloeren. Uiteraard zijn er de professionele merken verf, maar ook die van het private label Dé Huismeesters. Deze kwaliteits verf wordt door de beide schildersbedrijven van Jeurissen en Mattijssen gebruikt. En glas nodig? Dé Huismeesters levert alle soorten en maten: van een glasplateau voor in de koelkast tot aan isolatieglas in de serre.


Vertrouwde gezichten

In deze nieuwe winkel (met de vertrouwde gezichten) kun je als klant alle vragen over je interieur stellen en je zult altijd een professioneel antwoord krijgen. De stylisten, specialisten en stoffeerders denken enthousiast met je mee. Een deskundig advies aan huis is ook mogelijk.


Drie bedrijven

In het pand aan De Houtakker 12A in Bemmel zijn naast de ‘gefuseerde’ woonwinkels onder de nieuwe naam Dé Huismeesters, ook het schildersbedrijf van Harry Mattijssen uit Bemmel gevestigd. Jeurissen schilderwerken blijft op het vertrouwde adres Veilingweg 12 in Huissen.

Dé Huismeesters, De Houtakker 12A, Bemmel; 0481 726330; www.huismeesters.com. Geopend: maandag-vrijdag: 8.30-17.30 uur, zaterdag 9.00 -17.00 uur.