Afbeelding
Foto:

Lentse Pinksterrit alsnog van start

LENT - Als de coronamaatregelen niet verscherpt worden, kan de verlate Lentse Pinksterrit, omgedoopt tot Lentse Oktoberfest Rit op zondag 26 september verreden worden. Dit is de ultieme toertocht voor de klassieke autoliefhebber van Lent en wijde omgeving! 


Na zeven succesvolle edities zijn de voorbereidingen in volle gang. De organisatie zal ook deze editie zorg dragen voor een geslaagde en gezellige dag. De deelnemers worden op een zeer afwisselend parcours getrakteerd en worden uitgedaagd door het oplossen van talloze opdrachten. Want het is natuurlijk de vraag wie er aan het einde van de rit met de felbegeerde bokalen naar huis toe gaan. Er zal vanaf een nog nader te bepalen locatie in Lent gestart en gefinisht worden.

"Bent u in het trotste bezit van een young- en/of oldtimer/kleine vrachtauto (minimaal 25 jaar oud), cabriolet of exoot (ongeacht leeftijd)? Wilt u deelnemen aan dit dagvullend evenement? Geef u dan op, voor 11 september, door een email te sturen naar lentsepinksterrit@gmail.com of bel 024 3603137 (na 18:00 uur)."