Jubileum Mama’s Club Elst

Algemeen

ELST - Op 30 augustus is het vijf jaar geleden dat stichting Mama’s Club Elst is opgericht.  Alle reden voor een jubileumfeestje dus. Maar hoe, wat, waar en wanneer dat kan, is - tussen alle maatregelen door - lastig te bepalen. 

“Intussen fantaseren wij graag over een groot feest. Net zoals Fabian en zijn moeder in het prentenboek ‘Fabians Feest’: misschien is er wel een taart zo groot als het plein, of rijden er taxi-olifanten rond, of groeien er lolly’s aan de bomen...  Om er dus toch een feestelijke zomer van te maken zijn wij heel benieuwd naar jóuw feest-idee! Wie weet kunnen we het wel echt gaan uitvoeren!”

De meest originele inzendingen worden in de maand oktober tentoongesteld in Bibliotheek Elst. De winnaar krijgt natuurlijk een ereplaatsje, én verdient een feestelijke verrassing! Iedereen die wel van een feestje houdt mag meedoen! Lees (samen) het prentenboek ‘Fabians Feest’ of een ander feestelijk boek om in de stemming te komen. Deze kun je natuurlijk lenen bij de bibliotheek. Waar denk jij aan bij een feest? Teken, knutsel, schrijf, verf, plak...  Download het challenge-formulier op onze website en lever het samen met jouw werkstuk in tussen 1 augustus en 30 september bij Bibliotheek Elst, Europaplein 1 (tijdens openingsuren).

Deze (jubileum)zomer gaan onze activiteiten door. Veel moeders uit Elst, én de nabije omgeving ontmoetten elkaar al tijdens een van de activiteiten van de Mama’s Club. Voor meer informatie én een overzicht van alle activiteiten wordt verwezen naar: mamasclubelst.nl of fb/insta: @mamasclubelst.