Plezier op de stormbaan. (foto: Gerard Bressers)
Plezier op de stormbaan. (foto: Gerard Bressers) Foto: Gerard Bressers

Speelweek Heteren gaat door

Algemeen

HETEREN - Fun4kids heeft de vergunning binnen om de speelweek van 23 - 27 augustus te organiseren bij manege De Fruithof. 

“Na de ontvangst hebben we veel geflyerd tijdens de collecte om Heteren en vooral de kinderen te laten weten dat het door mag gaan. De hoge opbrengst gaf aan dat het leeft onder de bewoners. Tijdens de voorverkoop bij de Jumbo zijn er samen met 700 appelflappen al 84 weekkaarten verkocht, tel daar de kinderopvang bij op dan hebben we al 100 kinderen. Weekkaarten (vijftien euro) en dagkaarten (vier euro) worden ook tijdens de week iedere ochtend verkocht (info@fun4kidsweek.nl).

Sponsors steunen ons massaal om een prachtige speelweek mogelijk te maken met dagelijks springkussens, stormbaan, sweeper, multifun, skelterbaan, pannavelden en brood bakken. Aangevuld met dinsdag en donderdag clowns met poppenkast, woensdag Djembe en boerderij-ijs van Peek (indien nodig op meerdere dagen), een dag Keet’s kinderboerderij uit Heteren, ponyrijden op vrijdagochtend en tattoos van Jean van Leeuwen op donderdag en vrijdagochtend wordt het een geweldige week. Verder nog een verrassingsactie-attribuut voor de grotere kinderen en meer toestellen als het druk wordt.

“Door de opzet kunnen we contact vermijden en hebben we minder vrijwilligers nodig, maar we kunnen nog steeds hulp gebruiken. Meldt u aan op info@fun4kidsweek.nl en u krijgt bericht terug. Dit jaar, maar zeker volgend jaar hebben we u hard nodig. Laat ons en de kinderen niet in de steek en draag bij aan de continuïteit van dit groots(te) evenement in Heteren, volledig voor de kinderen; ze hebben al twee jaar moeten wachten. Kom op!”