Dit jaar helaas nog geen tentfeest, maar feest in de tent wordt het zeker met alternatieve programma van het Kersenfeest Driel.
Dit jaar helaas nog geen tentfeest, maar feest in de tent wordt het zeker met alternatieve programma van het Kersenfeest Driel.

Kersenfeest Driel alternatief program bekend

DRIEL – Kersenfeest Driel heeft aangekondigd in 2021 te gaan voor een alternatief programma. Het programma is bekend en belooft een coronaproof feest vanuit de woonkamer.


“We hebben een ‘coronaproof’ programma samengesteld. Een programma dat de Drielenaren vanuit huis kunnen bijwonen", vertelt John de Ruiter. “We kiezen voor twee gezellige avonden waarvan één online.”

Het programma van Kersenfeest Driel bestaat onder andere uit de ‘we motten toch weer wat’ Kersenfeest Driel-quiz. Na de reacties van vorig jaar is er ook dit jaar weer ruimte gemaakt in het programma voor dit succesnummer. Na aanmelden via de website wordt op vrijdagavond 2 juli tussen 17.00 en 17.30 uur het quizboekje opgehaald om thuis aan de slag te gaan met de vragen en opdrachten. "Voor 23.00 uur diezelfde avond lever je de ingevulde antwoorden weer in. De quiz bestaat uit zeer diverse vragen waardoor de samenstelling van je team van belang is, als je gaat voor de winst. Één ding is zeker, als je mee doet aan deze zal het aan plezier niet ontbreken."

De winnaar van de quiz wordt op zaterdag 3 juli bekendgemaakt tijdens de ‘online feestavond’. Dit is een livestream met muziekbingo, een terugblik op de hoogtepunten van de quiz en natuurlijk wordt de Kersenkoning(in) 2021 bekendgemaakt. Want zeg nou zelf wat is een Kersenfeest zonder Kersenkoning(in)?

“We zetten een programma neer waar het hele dorp aan kan meedoen. Of je nou fanatiek mee doet aan de quiz, alleen de muziekbingo wil spelen of gewoon wil meekijken met de stream. Het kan bij ons allemaal. Wil jij mee doen met één van de activiteiten? Meld je dan aan op www.kersenfeestdriel.nl en ontvang de juiste informatie voor deelname."