Afbeelding
Foto:

Vaderdaglunch met live muziek

RANDWIJK - Zondag 20 juni is het vaderdag. Op het terras van MFA De Haar, aan de Bredeweg, ben je na reservering van harte welkom om met het hele gezin of met je vrienden te komen genieten van een gezellige en lekker lunch.


"Het is voor het eerst dat we alle bijzondere mannen uit Randwijk en omgeving (met hun bijzondere partners/vrienden en bijzondere kinderen) zo in het zonnetje kunnen zetten bij De Haar. Trouwens, wie gewoon gezellig wil komen lunchen is ook welkom! Reserveren is noodzakelijk, waarbij je meteen opgeeft, wat je graag wilt eten.

Tijdens het reserveren geef je al op welk vaderdagmenu je kiest. Je kiest ook al welk themabroodje je er bij wilt eten. De lunch voor volwassenen kost 8,50 euro. Voor een kinderlunch betaal je vijf euro. Bij binnenkomst krijg je van onze gastvrouw of gastheer een drankje aangeboden. Daarna is het drinken voor eigen rekening. Wie gereserveerd heeft is welkom op zondag 20 juni vanaf 12.00 uur.

Iedereen is ook welkom op het terras gewoon even gezellig een kopje koffie of een ander lekker koud drankje te komen drinken, zonder lunch. Reserveren voor de lunch is noodzakelijk. Dat kan tot donderdag 17 juni, 13.00 uur, in verband met de bestelling bij de bakkerij. Bel of app voor reserveren Ilonka Varga, 06 30636295.

Voor het eerst in de geschiedenis van MFA De Haar is er live muziek bij de Vaderdaglunch. In de grote theaterzaal spelen Suze en Mike zodat je op het terras kunt genieten van hun muziek tijdens de gezellige lunch met de hele familie of met vrienden.