(foto: Anneke in t Zandt)
(foto: Anneke in t Zandt) Foto: Anneke in t Zandt

Akwart Experience opent voor bezoekers

ELST - Vanaf zaterdag 19 juni kun je je onderdompelen in een nieuwe werkelijkheid bij Akwart Experience aan de Industrieweg Oost 11 in Elst. Prikkel je zintuigen en onderga 17 verschillende themakamers. Maak plezier en foto’s in een reis vol kleur, sensatie, stilte en leer in een ongedwongen sfeer meer over kunst.


"Je hoeft niet meer naar Amsterdam voor een instagramexperience: je kunt nu ook in Elst terecht. In ongeveer twee uur tijd waan je je in een onderwaterwereld, maak je onderdeel uit van een kunstwerk en krijgen tijd en geluid een nieuwe dimensie.


Reserveren
Er wordt gewerkt met tijdsloten: per kwartier worden er twaalf mensen binnengelaten. Zodoende is er genoeg ruimte voor iedereen. Reserveer vóór je bezoek kaartjes via de website. Het is leuk om Akwart met een groep te bezoeken. Het museum is geschikt voor een teamuitje, familiedagje of kinderfeestje. Ook zijn er mogelijkheden voor een fotoshoot bij Akwart Experience.


Akwart Experience in/en het onderwijs
Voor het PO en MO zijn lespakketten in ontwikkeling. Vanaf aankomend schooljaar is Akwart Experience een plek waar klassen naartoe kunnen om een workshop te volgen en waar kinderen met een missie door het museum kunnen dwalen. Docenten CKV, BV en/of expressievakken worden uitgenodigd contact op te nemen als zij in hun lesprogramma aanleiding zien om Akwart Experience bij hun curriculum te betrekken.


Letterlijk is de naam een samensmelting van de voornamen van het gezin en is het een knipoog naar het Engelse woord voor vreemd en raar... Hoe dan ook, het is vooral leuk. Kijk op https://www.akwart.nl."