Ingeborgh van Laar in actie tijdens een waterpolowedstrijd. (foto: Bram van Laar)
Ingeborgh van Laar in actie tijdens een waterpolowedstrijd. (foto: Bram van Laar) Foto: Bram van Laar

Waterratten gezocht!

ELST - "Vind je zwemmen leuk, maar vind je het ook leuk om met de bal te spelen en met een team te winnen? Dan is waterpolo wel iets voor jou! Waterpolo is een soort handbal, maar dan in het water. Samen spelen daar gaat het om. Samen proberen om meer doelpunten te maken dan de tegenstander."


"Waterpolo is een sport voor jong en oud. Natuurlijk is het goed om al jong met een sport te beginnen. Maar ook als je al wat ouder bent, kun je best nog met waterpolo beginnen. Voor elke leeftijd zijn er mogelijkheden bij de Elster Zwem- & Poloclub (EZ&PC) in Elst. Heb je je zwemdiploma's A en B en twijfel je erover om te gaan waterpoloën? Wacht dan niet langer en kom gewoon een paar weken op proef meedoen met onze trainingen. Deze vinden plaats in zwembad De Helster in Elst.

Pas na deze proeflessen beslis je of je door wilt gaan. Meld je aan via polosecretariaat@ez-pc.nl en geef aan dat je eens een paar keer wilt komen kijken of waterpolo wat voor jou is. De trainer zorgt er dan wel voor dat je lekker mee kunt gaan doen. De proeflessen worden op dinsdag en donderdagavond gegeven. Op dinsdag van 18.00 – 18.45 uur en op donderdag van 19.15 – 20.00 uur. Vind je de donderdagtraining te laat, dan ben je natuurlijk ook welkom alleen op de dinsdag. Kom op, twijfel niet langer, doe gezellig mee! Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar polosecretariaat@ez-pc.nl."