Afbeelding
Foto:

Pelgrimswandeling Pleisterplaats Ressen

RESSEN - "Nog steeds waart het coronavirus rond, nog steeds is er gevaar voor besmetting en nog steeds mogen we niet doen en laten wat we altijd deden en lieten. Daarom wachten we nog even met het organiseren van onze pelgrimswandelingen."


"Maar… wat we wèl kunnen en mogen is: met z’n tweeën een alternatieve pegrimswandeling, een zogenoemde Emmauswandeling, maken. Daarom brengen wij deze mogelijkheid onder jullie aandacht. Je kunt deze wandeling lopen waar en wanneer je maar wilt, met een bekende of een onbekende. Wandelend mijmer je aanvankelijk in stilte over een tekst en daarna bespreek je deze tekst met elkaar.
Graag brengen wij degenen die geïnteresseerd zijn in zo’n wandeling bij elkaar. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Wilma (wilma@4-plek), ook als je meer info over de wandeling wilt."

"In augustus hopen we weer met een grotere groep op pad te kunnen gaan en samen een route te lopen. Tot die tijd willen wij jullie uitnodigen om het contact alvast wat op te frissen en bevelen jullie daartoe de Emmauswandelingen van harte aan. Wij hopen dat er druk gebruik gemaakt gaat worden van deze mogelijkheid en wensen iedereen een mooie en inspirerende wandeling toe", aldus de werkgroep Pleisterplaats Ressen.