Jos Verweij -Jos zoals velen hem kennen- in zijn eigen bedrijf in Andelst. (foto: Foto Van Beek)
Jos Verweij -Jos zoals velen hem kennen- in zijn eigen bedrijf in Andelst. (foto: Foto Van Beek) Foto:Foto van Beek

Technisch specialist en APK-keurmeester 'Jos'

start zijn eigen garagebedrijf in Andelst

ANDELST - Garage Verweij staat er inmiddels met grote letters op het reclamebord tegen het nieuw betrokken pand aan Het Smitsambt 6 in Andelst. Vol trots vertelt Jos over de realisatie van zijn droom. Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in universele garagebedrijven in Veenendaal, Dodewaard en laatstelijk bij AutoFirst Hoogsteder in Oosterhout (Gld) heeft Jos, als Technisch Specialist en APK keurmeester de stap gemaakt naar een eigen bedrijf.


Sinds 1 juni kunnen klanten bij Jos terecht voor algemeen onderhoud aan hun auto of bedrijfswagen. Het merk van de auto en of deze een diesel, benzine, hybride of elektrische motor heeft, maakt voor Jos geen verschil. Met de modernste apparatuur analyseert hij het probleem en is in staat het manco te verhelpen. “De kosten voor reparaties worden altijd vooraf met de klant besproken”, zegt hij, want “de klant mag natuurlijk nooit verrast worden door een onaangenaam hoge rekening.”


Naast APK, onderhoud en reparaties kunt u met uw voertuig ook terecht voor storingdiagnose, airco-service en bandenservice (reparatie en nieuw). Nieuw is de camperservice. Jos: “Niemand wil ellende op vakantie, dus een check-up of onderhoud van het vakantievoertuig voorkomt veel ellende. Inmiddels hebben de eerste klanten ons al gevonden door mond-tot-mondreclame of via onze website www.garageverweij.nl."


Op de website staat nog veel meer informatie én kunt u meteen een afspraak inplannen of offerte aanvragen. Bellen kan natuurlijk ook 06 28714488, “Leuker nog, kom langs voor een praatje, uitleg of krijg een indruk hoe wij werken. Garage Verweij is dagelijks geopend van 8 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. U bent van harte welkom! De koffie staat niet klaar..., die zetten we namelijk vers."