Centrum Elst. (foto: Hein Arns)
Centrum Elst. (foto: Hein Arns) Foto: Hein Arns

Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Stickeractie 'Blijf Plakken in Elst' weer opgepakt

ELST - Gelukkig kunnen we weer wat langer blijven plakken; letterlijk en figuurlijk! De stickeractie Blijf Plakken in Elst hebben wij eind vorig jaar helaas voortijdig af moeten breken in verband met de coronamaatregelen, waardoor de winkels gesloten moesten blijven.


De corona-maatregelen worden gelukkig steeds iets verder versoepeld; de hoogste tijd om de CME-stickeractie ‘Blijf Plakken in Elst’ weer op te pakken. De actie loopt van 18 tot en met 24 mei; de stickerkaarten kunnen weer uit de keukenla en we stickeren weer vrolijk verder!

In deze periode ontvangen consumenten bij alle detailhandel-, horeca- en alle andere ondernemers stickers. Bij iedere besteding van tien euro ontvang je één sticker, bij twintig euro twee stickers enzovoort. Deze stickers kun je vervolgens op een verzamelkaart plakken. Als de kaart gevuld is met elf stickers en met daarop je naam, telefoon- en mailadres, dan kun je deze kaart bij de deelnemende ondernemers weer inleveren.

En meedoen aan een prachtig prijzenfestijn met vele prijzen van minimaal 25 tot maximaal 400 euro. De trekking is onder toezicht van mr. drs. E. Oldenburger, notaris in Elst. De winnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht. Voor meer info: www.centrumelst.nl.