Twee trouwe bezoekers(Trudy ten Boom en Karin van de Oude Water) zijn blij met het kookboek. (foto: Hester van Aalst)
Twee trouwe bezoekers(Trudy ten Boom en Karin van de Oude Water) zijn blij met het kookboek. (foto: Hester van Aalst) Foto: Hester van Aalst

Aandacht voor moederdag bij De Huiskamer van Elst

ELST - De Huiskamer van Elst heeft vorig jaar december een erg mooi kookboek met als titel 'De Huiskamer kookt' uitgebracht met ruim 75 recepten, originele tekeningen en met bijbehorende verhalen maakt dit kookboek tot iets wat niet mag ontbreken in elke Elster keuken en daarbuiten.


Zondag 9 mei is het moederdag en daarom zullen op zaterdag 8 mei de vrijwilligers van De Huiskamer van Elst bij de streekwinkel De Lingegaerdt aan de Grote Molenstraat, het kookboek opnieuw presenteren en verkopen, met in acht neming van de coronaregels. Het kookboek is een mooi cadeau om te geven voor moederdag. En met iets lekkers uit de streekwinkel maakt het tot een bijzonder geschenk. De prijs van het kookboek is 14,95 euro, hiervan wordt één euro geschonken aan de Voedselbank.

De vrijwilligers van de Huiskamer van Elst zijn op zaterdag 8 mei van 10.00-14.00 uur present bij de streekwinkel. En... niet te vergeten: het kookboek wordt feestelijk ingepakt voor moederdag! Meer info over de Huiskamer van Elst staat op www.huiskamervanelst.nl of 06 18131773.