Afbeelding
Foto:

De Blauwe Steen in Zetten:

vertrouwd adres met een nieuwe naam

ZETTEN - De bus van De Blauwe Steen rijdt al jaren rond in Zetten en omgeving, maar de winkel had nog steeds de oude naam ’t Vergeet mij Nietje. Sinds een week passen de bus en de winkelnaam eindelijk wèl bij elkaar. Eigenaren Senta en Sander leggen uit hoe het zit.


Senta: “De Blauwe Steen is de naam van ons familiebedrijf. Ook in Wijchen en Nijmegen hebben we bloemisterijen met deze naam. De Blauwe Steen is opgezet door mijn ouders en ik ben samen met mijn broer Niek en Sander hierin verder gegaan. In 2011 namen we de winkel in Zetten over.”


Bonnen blijven gelden

Sander: “We hebben de naam eigenlijk nooit aangepast, maar nu werd het wel eens tijd. We hebben de winkel ook aangepakt met nieuwe kasten en tafels, ons assortiment is ongewijzigd. Dagelijks zorgen we voor de mooiste bloemen en planten. Wat belangrijk is voor onze klanten blijft, de cadeaubonnen en de kassabonnen voor onze kortingsactie blijven geldig, ook met de oude naam.”


Collega’s gezocht

De mooie etalage op de hoek van het plein trekt de aandacht van klanten door de exclusieve potterie en de fleurige bloemenzee. Senta runt de zaak met haar man Sander en met collega’s Erica en Sandra, die samen met zaterdagmedewerkster Bente de vaste gezichten zijn in Zetten. “We zoeken nog collega’s voor de winkel in Wijchen en voor de bezorgdienst” vertelt Senta. “Geïnteresseerden mogen ons gerust een mail sturen, want goede vakmensen zijn van harte welkom!”

Bloemisterij De Blauwe Steen, Veldstraat 1, Zetten; info@bloemisterij-deblauwesteen.nl, www.bloemisterij-deblauwesteen.nl.