Pas volgend jaar weer

een Sjoc Avondvierdaagse?

HERVELD - Het zal niemand verbazen dat er ook dit jaar geen Avondvierdaagse en Pleinfeest in Herveld-Andelst zal plaatsvinden.


We hadden allemaal gehoopt dit jaar ons 50-jarig jubileum groots te kunnen vieren en de 49e Avondvierdaagse misschien toch te kunnen lopen, maar helaas, COVID-19 blijft roet in het eten gooien. Het positieve hieraan is wel dat zo ongeveer heel Nederland aan het wandelen is gegaan waardoor wij de eerstvolgende Avondvierdaagse een recordaantal aan wandelaars verwachten. En als alles meezit, en het Pleinfeest ook weer georganiseerd kan en mag worden, dan zou het geweldig zijn als we de wandelweek met een mooi aantal wandelaars/feestgangers kunnen afsluiten.

En niet getreurd, voor diegenen die nog een kaartje hebben van Pleinfeest 2020, de kaartjes blijven tegen dezelfde voorwaarden geldig.

We kunnen u in elk geval laten weten dat wij, als bestuur, niet stil zitten ondanks de maatregelen, we zijn op zoek geweest naar een alternatief, maar een passend alternatief zat er helaas niet in.

"Daarom hopen wij u allen weer te kunnen begroeten in 2022! Blijf gezond, let op elkaar en blijf zeker wandelen. Sportieve en feestelijke groet van het bestuur van de SJOC Avondvierdaagse."