Magda Rem geeft een zakje paaseitjes met een paaswens aan mevrouw Van Bunningen. (foto: Stien op den Brouw)
Magda Rem geeft een zakje paaseitjes met een paaswens aan mevrouw Van Bunningen. (foto: Stien op den Brouw) Foto: Stien op den Brouw

Nieuws van de Zonnebloem

ZETTEN - Het jaar 2021 is al drie maanden oud en er heeft nog geen gezellige bijeenkomst kunnen plaatsvinden bij de Zonnebloem in Zetten, Hemmen en Randwijk. Iedereen snakt er naar! Het bestuur heeft al wel wat leuke dingen bedacht dus zo gauw het kan komen we weer bij elkaar.


"We staan in de startblokken. Voor Pasen hebben vrijwilligers bij alle gasten een zakje paaseitjes met een paaswens gebracht om te laten weten dat er wel aan ze gedacht wordt. De Zonnebloem is nodig voor mensen met een lichamelijke beperking. Gelukkig brengen de vrijwilligers regelmatig een bezoekje aan hun gasten. Echter zijn er onder de vrijwilligers en gasten ook mensen die angstig zijn voor het elkaar ontmoeten.

Het doel van de Zonnebloem is dat mensen met een lichamelijke beperking elkaar ontmoeten, samen bezig zijn en daarmee eenzaamheid te voorkomen. De vrijwilligers van de Zonnebloem bezoeken de gasten ook thuis. Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk of u wilt zich opgeven als vrijwilliger dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl tel. 0488-454931."