Afbeelding
Foto:

Allround autobedrijf CarProf Van Haarlem & Fischer in Andelst

De beste service voor alle automerken!

ANDELST – De aanschaf van een auto is een veelal goed overwogen beslissing. Niet alleen wil je een kwalitatieve auto voor een goede prijs, ook wil je verzekerd zijn van een zorgeloze service en onderhoud. Bovag Autobedrijf Van Haarlem & Fischer bewijst al jaren een goede partner in de mobiliteitsbranche voor zowel de particulier als het bedrijfsleven. Kenmerken, die nog eens worden onderstreept met de CarProf-garageformule.


Bij CarProf en Bovag Autobedrijf Van Haarlem & Fischer kun je terecht voor in- en verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken. Ook voor lease-, hybride—en elektrische auto’s. Eveneens voor de apk voor personen- en lichte bedrijfwagens. Service staat er hoog in het vaandel.


Wie de showroom bij CarProf Van Haarlem & Fischer binnenstapt, treedt in een wereld vol autoplezier. Een hartelijke ontvangst, een lekker kopje koffie, een vriendelijk gesprek. En natuurlijk... een ruime keuze in auto’s in elke prijsklasse. Trots staan ze er te pronken, wachtend op een nieuwe eigenaar, die vervolgens kan rekenen op een perfecte service en (Bovag-)garantie bij dit autobedrijf.


CarProf

CarProf heeft in het land reeds meer dan honderd vestigingen. Om een CarProf te zijn, moet je aan flinke kwalitatieve eisen voldoen. En dat doet Van Haarlem & Fischer. Als CarProf biedt het bedrijf grote voordelen voor de klant. Je krijgt er dealer-kwaliteit tegen een betere prijs; er zijn geen verrassingen en altijd vooraf een offerte! Bovendien zijn CarProf-vestigingen APK-specialisten, die ook nog eens het Fonds Slachtofferhulp steunen! En vraag eens de CarProf-card, met een Pechhulp voor 29,95 per jaar!

CarProf Van Haarlem & Fischer in Andelst, Wageningsestraat 15, Andelst; 0488 451823; www.hafi.nl; info@hafi.nl.