Waardecheques Overbetuwe Doet voor Drielse initiatieven

DRIEL - Komende week vallen bij de bewoners van Overbetuwe weer de waardecheques van 7,50 euro in de brievenbus. Het blijkt dat er nog veel cheques bij het oud papier (!) belanden. Zonde van het geld en ook jammer als de mooie initiatieven vanuit Driel daardoor het benodigde geld niet binnen krijgen.


Daarom roept het dorpsplatform Samen Driel alle Drielenaren op om hun waardecheques niet ongebruikt bij het oud papier te gooien maar de cheque te doneren aan een van de Drielse initiatieven.


Drielse initiatieven

De werkgroep Groene tafel van Samen Driel wil de rotonde aan de Boltweg gaan vergroenen en verfraaien om zo een kleurrijke en gastvrije entree van Driel te realiseren. Daarvoor zijn twee initiatieven aangemeld bij Overbetuwe Doet. Als eerste willen we de buitenring van de rotonde herinrichten met siergrassen en bloemen. Daarnaast is er een initiatief voor plaatsing van een “kunstig” bankje als aanzet voor een groter project. Er zijn meerdere mooie Drielse initiatieven aangemeld bij Overbetuwe Doet. Zie hiervoor www.overbetuwedoet.nl, ga naar 'Initiatieven' en kies Driel als dorp.


Waardecheques inleveren bij AH Driel

Het dorpsplatform Samen Driel wil voorkomen dat cheques ongebruikt bij het oud papier belanden en biedt de mogelijkheid om de cheques in te leveren bij AH Ger Koopman in Driel in de daarvoor speciaal gemaakte box. Het dorpsplatform zorgt dan voor de rest.

Hulp in de vorm van sponsoring door het uitvoeren van werkzaamheden of anderszins is ook zeer welkom! Samen Driel! Meer informatie kunt u vinden op www.samendriel.nl.