Meneer en mevrouw Muller met buurt kinderen bij de nieuwe nestschommel. (foto: Sifra Oudesluijs)
Meneer en mevrouw Muller met buurt kinderen bij de nieuwe nestschommel. (foto: Sifra Oudesluijs) Foto: Sifra Oudesluijs

Nestschommel schot in de roos!

ELST - Met dank aan alle donaties via Overbetuwe Doet en Chr. Muller Touw bv is begin maart de nestschommel in het speeltuintje aan de Vlasstee, Vergert, Zulpichhof geplaatst. Op elk moment van de dag wordt de schommel volop gebruikt door spelende kinderen. Het is een schot in de roos!


Wegens dit succes zijn wij gemotiveerd om het speeltuintje nog verder uit te breiden. Tijdens de eerst volgende ronde van Overbetuwe Doet in april, is er opnieuw de mogelijkheid om uw cheque te doneren aan speeltuin Elst centrum ten gunste van een nieuwe glijbaan. Daarnaast staan wij van harte open voor donaties van particulieren en/of bedrijven.

Wanneer mensen het ingewikkeld vinden de cheque digitaal te activeren mogen deze ook ingeleverd worden op Zulpichhof 10 of 29 in Elst. Ook kan er een foto van de cheque gemaild worden naar speeltuin.overbetuwe@gmail.com.

Heb jij zelf ook belang bij een leuke speeltuin op deze plek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem dan contact met ons op via speeltuin.overbetuwe@gmail.com zodat we kunnen af stemmen op welke manier je ons kunt helpen.