Het is gelukt, 10350 dozen gecontroleerd in drie weken. (foto: L van Veenendaal)
Het is gelukt, 10350 dozen gecontroleerd in drie weken. (foto: L van Veenendaal) Foto: L van Veenendaal

Mooi Nieuws

BETUWE - "We hebben mooi nieuws te melden vanuit ons verwerkingscentrum 'De Betuwe'. Vrijdag 12 maart hebben we de allerlaatste doos gedaan. We hebben 10.350 schoenendozen verzendklaar kunnen maken. Dit houdt in dat we dus 10.350 kinderen blij kunnen maken. Mooi om te zien dat een schoenendoos zo echt een cadeautje is om te ontvangen."


"Dit hebben we natuurlijk niet alleen kunnen doen! Het was fijn om te zien dat de vrijwilligers (in deze corona-tijd) wilden komen helpen en zich hebben ingezet voor dit mooie doel. Iedereen die geweest is om te helpen aan de tafel of die zich heeft ingezet voor de actie vanaf deze kant hartelijk bedankt. We willen ook onze sponsoren voor hun bijdrage bedanken. Mede hierdoor hebben we bijvulmateriaal kunnen kopen. Maar ook willen alle dagbestedingen, speelgoedbanken en de verschillende werkgroepen welke een bijdrage hebben geleverd aan materialen bedanken.

Voor ons als coƶrdinatoren (Arie, Conny en Lobke) was de voorbereiding, het opbouwen en het actief draaien van de actie met een corona-proof opstelling zeker een uitdaging en best spannend. We zijn de Gemeente Neder-Betuwe dan ook dankbaar dat ze ons de kans en het vertrouwen hebben gegeven om de actie te mogen draaien in deze bijzondere tijd.

Wij zijn trots dat het allemaal gelukt is, en we veel kinderen in Moldaviƫ blij kunnen gaan maken. We gaan nu even een paar dagen 'ontdozen' en dan het verwerkingscentrum echt afbreken... We hebben nog geen zicht op een nieuw pand voor de actie van volgend jaar, dus weet jij nog iemand? Stuur ons dan even een berichtje. (betuwe@schoenendoosactie.nl)"