Afbeelding
Foto:

Groen, groener, groenst...

ZETTEN - Het gras lijkt altijd groener bij de buren; een zeer bekend spreekwoord. Daar kunt u binnenkort wat aan doen, door potgrond en koemestkorrels te bestellen bij scouting Zetten!


Van 1 - 6 maart komt scouting Zetten langs in Zetten en Hemmen om potgrond en koemestkorrels te bezorgen. Deze zijn van het merk Naturado; dus van een uitstekende kwaliteit! Voor een zak potgrond van 40 liter, betaalt men vijf euro, een zak koemestkorrels van 5 kilo kost 7,50 euro. Bestelt men wat meer, dan betaalt men wat minder.

"De opbrengst van deze actie gaat naar scouting Zetten, voor nog meer mooie, leuke en uitdagende activiteiten met en voor onze leden! Omdat we dit jaar niet met onze leden langs de deuren kunnen komen, doen we het anders dan u van ons gewend bent. U ontvangt van ons een flyer met een bestellijst. Hierop kunt u aangeven wat u wilt bestellen en wanneer u het geleverd wilt hebben. Deze bestellijst kunt u op de aangegeven adressen afgeven. Daarnaast kan u ook een bestelling doen op onze website; https://www.scoutingzetten.nl."

"Ook de betaling zal dit jaar anders zijn; bestelt u via de flyer, dan vragen wij u bij de levering te pinnen. Plaatst u de bestelling online, dan betaalt u via i-DEAL. En het resultaat; een mooier groen en fleuriger Zetten en Hemmen én blije gezichten bij scouting Zetten!"