Opening tijdens een groepsactiviteit van scouting Zetten.
Opening tijdens een groepsactiviteit van scouting Zetten. Foto:

Potgrondactie door scouting in Zetten en Hemmen

ZETTEN - "Nu is de tuin nog wit en bevroren, maar volgende maand is de sneeuw gesmolten en komen de eerste sprietjes weer boven de grond uit. De wereld om ons heen kleurt weer langzaam groen, de knoppen worden groter en we zijn op weg naar een lente en zomer met mooie bloemen, planten en een groen gazon. Helemaal vanzelf gaat dit niet, want naast water heeft de grond ook voeding nodig en daarmee willen wij u een handje helpen."


Van 1 - 6 maart komt scouting Zetten langs in Zetten en Hemmen om potgrond en koemestkorrels te bezorgen. Deze zijn van het merk Naturado; dus van een uitstekende kwaliteit! "Voor een zak potgrond van 40 liter, betaalt u vijf euro en een zak koemestkorrels van vijf kilo, kost u 7,50 euro. Bestelt u wat meer, dan betaalt u wat minder."

De opbrengst van deze actie gaat naar scouting Zetten, voor nog meer mooie, leuke en uitdagende activiteiten met en voor de leden! "Omdat we dit jaar niet met onze leden langs de deuren kunnen komen, doen we het anders dan u van ons gewend bent. Hou de komende tijd uw brievenbus in de gaten; u ontvangt een flyer met meer informatie."