hart
hart Foto:

Kloppend hart voor Elst

ELST - Op 13 en 14 februari zal er -in het kader van Valentijnsdag- een groot hart worden geplaatst in het hart van het centrum van Elst. Dit hart staat niet alleen symbool voor de dag van de liefde, maar ook voor het hart dat het Centrummanagement Elst (CME) wil steken onder de riem van de lokale ondernemers, onder het wil steken motto: 'Samen komen we erdoorheen'.


"Tegelijkertijd doen wij een beroep op alle inwoners van Elst met de oproep: Help lokale ondernemers deze moeilijke en onzekere tijd door. Ondernemers zijn ontzettend creatief en weerbaar, maar kunnen niet zonder de steun van de inwoners van Elst.

Ondanks dat de deuren gesloten zijn, zijn er namelijk nog wel mogelijkheden om bestellingen te plaatsen in webshops, kunnen er producten worden besteld en afgehaald of bezorgd worden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het kopen van cadeaubonnen, waarmee u op een later moment een schoonheidsbehandeling, knipbeurt of een eetafspraak kunt inplannen. Steun de Elster ondernemers en bestel uw producten, diensten, cadeaubonnen e.d. bij onze lokale helden!"


"Wij hopen dat de lokale ondernemers deze crisis te boven komen en dat we straks kunnen blijven genieten van het aantrekkelijke centrum van Elst, dat juist tot stand is gekomen door ónze lokale helden. Help ze deze moeilijke tijden door! Check voor de mogelijkheden de website van het CME, waarop u alle ondernemers kunt vinden en benaderen over de mogelijkheden: www.centrumelst.nl. #DENKLOKAAL#KOOPLOKAAL#OOK DIGITAAL