Afbeelding

Hoe Sportcentrum De Studio

de leden buiten in beweging krijgt...

ELST - Het is zaterdagmorgen rond het vriespunt en Sportcentrum De Studio weet toch zijn leden buiten in beweging te krijgen!


Moeder Moniek staat om 08.45 uur samen met kinderen Puk en Gijs klaar om deel te nemen aan de Challenge run van haar sportcentrum. Als lid van De Studio traint ze wekelijks in de fitnesszaal en is ze fanatiek tijdens de spinningles. Helaas door de coronamaatregelen kan dit al een hele poos niet meer. Maar het sportcentrum kijkt wat er vooral nog wel kan!


Naast het uitlenen van sportmaterialen, het online zetten van sportlessen en buiten persoonlijke fitnesstraining volgen, bedacht De Studio nog meer. De challenge! Dit is echt uniek in Elst! Om de vijf minuten start je met twee volwassenen of met je kinderen en wandel of ren je een route ( 3 tot 5 km) waarbij je op minimaal elke kilometer uitgedaagd wordt door de eigen instructeurs! Elke week zijn de opdrachten weer anders en steeds uitdagend.

Moniek vindt het een superleuk initiatief van De Studio! “Ik heb nu twee keer met de kinderen deelgenomen. Vooral de uitdaging om van mama te winnen vinden ze geweldig.” Ook de volwassenen zijn superfanatiek en hebben veel lol in het challenge-moment. De instructeurs vinden het leuk en belangrijk om op deze manier het contact met de leden te behouden en hen te motiveren om in beweging te blijven!

Na afloop wacht een warme drank voor alle deelnemers. Enthousiast worden de ervaringen van deze ochtend gedeeld. Met een beker To Go wordt er alweer fanatiek gekeken of zij zich alweer online kunnen inschrijven voor de volgende challenge!

Binnen is De Studio gesloten, maar buiten zijn ze fanatieker dan ooit!