Cover van het novembernummer. (foto: Wil Teunissen)
Cover van het novembernummer. (foto: Wil Teunissen) Foto: Wil Teunissen

Gratis digitaal magazine van Forte Fit

OVERBETUWE - In november van het vorige jaar heeft Forte Fit de opvolger van z'n 3-maandelijkse Nieuwsbrief geïntroduceerd. Het is nu een aantrekkelijk full color nieuwsmagazine geworden.


De mensen die Forte Fit een warm hart toedragen (deelnemers, vrijwilligers, relaties, docenten en bestuur) kregen al heel lang periodiek de oude nieuwsbrief thuis gestuurd. Maar dat is nu dus vervangen, omdat we in het digitale tijdperk leven, door een goed toegankelijk digitaal blad. De reacties hierop waren hartverwarmend. Een ook het aantal abonnees is sinds dat moment gegroeid.



Een nieuw magazine vraagt natuurlijk ook om een herkenbare cover. Daarom heeft de redactie gekozen voor een vast format met de zo bekende Forte Fit-kleuren. Daarnaast is ook aandacht besteed aan de eisen die een digitaal medium vandaag de dag vraagt. Het wordt de lezers bijvoorbeeld makkelijk gemaakt om vanuit de index direct naar interessante artikelen te springen en weer terug. Ook wordt ieder artikel voorzien van een illustrerende foto. En omdat het een magazine voor senioren is, is er voor elk wat wils te vinden.

"Naast de artikelen die direct gaan over de Forte Fit activiteiten treft de lezer zaken aan als een boekentip, een televisietip en een puzzel. En natuurlijk in ieder nummer een bijgewerkt activiteitenoverzicht. Alhoewel op dit moment natuurlijk ook bij ons veel stil ligt. Maar niet alles! Zowel de Fotoclub als de Schrijfkring gaan door.

Wilt u ook graag het blad gratis ieder kwartaal ontvangen? Geef u dan per e-mail op bij Jan Zwier (jan.zwier@chello.nl). En in februari ontvangt u dan al het nieuwe nummer in uw mailbox."