Afbeelding
Foto:

Online kopen bij Juwelier Van Schaik!

ZETTEN - Door Covid-19 zitten de horeca, kappers, reisbranche en evenementenbranche al bijna het gehele jaar op slot, sinds half december ook de winkels met niet essentiële producten. Dit is nodig om zo snel mogelijk weer terug te kunnen naar het oude normaal.


Voor de ondernemers die hun zaak moeten sluiten is het wel een enorme strop. Ook Juwelier Van Schaik in Zetten heeft half december zijn zaak dicht moeten doen, het brengen van reparaties en service-artikelen zoals horlogebanden batterijen is nog wel toegestaan. “Het sluiten van de winkel twee weken voor de kerst is voor ons erg vervelend het zijn de drukste weken van het jaar, voor branches die al bijna het hele jaar dicht zitten is het natuurlijk veel erger, maar voor ons is dit ook wel een enorme tegenvaller, en we weten niet hoe lang het gaat duren”, aldus Martijn van Schaik. “Om toch door te kunnen werken en verkopen hebben we de switch gemaakt naar de online verkoop, sinds jaren hebben we al een webwinkel waar de consument op kan bestellen. Nu de winkel dicht is zijn we nog meer artikelen online aan het zetten zodat de klant ons ruime assortiment kan bekijken en direct kan kopen. Alle artikelen worden kosteloos bezorgd.

Als u mobiel op onze site kijkt kunt u via de whatsapp button direct met ons communiceren, ook kunt u ons bellen voor al u vragen. Wij kunnen u helpen zoeken naar producten, zo maken we het online-shoppen een stuk persoonlijker. Als iets niet op de site staat wil niet zeggen dat we het niet hebben. Bel ons op en wij helpen u verder. Gaat u trouwen en heeft u nog geen ringen, ook hier hebben wij een oplossing voor.”

U kunt online kopen bij Juwelier Van Schaik op www.juweliervanschaik.nl telefonisch overleg 0488 452745, whatsapp 06 53287117, mail: info@juweliervanschaik.nl. Bezoek voor reparaties en serviceartikelen Hoofdstraat 54 in Zetten.