Loop de Virtuele HeteRun!

HETEREN - De HeteRun is een jaarlijks hardloopevenement voor jong en oud. De jubileumeditie van 2020 is uitgesteld naar 3 oktober 2021. Om dit jaar niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan is er de virtuele editie van de HeteRun.


De virtuele HeteRun werkt eigenlijk hetzelfde als een normale hardloopwedstrijd alleen bepaal je zelf waar en wanneer je loopt. Voor kinderen is er de KidsRun van 500 meter of 1000 meter. Voor volwassenen de 5 of 10 kilometer. De prijs voor deelname voor inwoners uit de gemeente Overbetuwe is één euro voor de KidsRun en 3 euro voor de 5 en 10 km. Inschrijven kan via www.heterun.nl. Loop de afstand waar en wanneer je wilt en ontvang een medaille in de brievenbus. Optioneel is de mogelijkheid om een foto met de gelopen tijd in te sturen om mee te dingen naar de prijzen.

Omdat de maatregelen rondom corona verlengd zijn tot januari, en veel mensen verplicht thuis zijn, is de inschrijfperiode voor de virtuele HeteRun verlengd tot en met 17 januari. Begin het nieuwe jaar sportief en loop mee met de Virtuele HeteRun!