Winnende foto 2020 Focel - lightpainting nabij De Oversteek. (foto: Cor Buser)
Winnende foto 2020 Focel - lightpainting nabij De Oversteek. (foto: Cor Buser) Foto: Cor Buser

De winnende foto van 2020 uit Elst en omstreken

ELST - Ieder jaar kiezen ongeveer 20 à 25 mensen uit Elst en omgeving de beste foto van het jaar. Winnaar dit jaar is Cor Buser met zijn foto nabij Waalbrug De Oversteek (zie afbeelding).


"Wil jij in het nieuwe jaar meer met fotografie doen? Kom dan een keer kijken bij Focel, de fotoclub voor Elst en omstreken. Bij Focel zitten zowel beginners als gevorderden. Het is wel de bedoeling dat je je camera al redelijk beheerst.

Bij een fotoclub krijg je tips over jouw foto’s. Je geeft ook tips aan anderen. Je helpt elkaar om te groeien. Je wilt samen leren over bijvoorbeeld fotobewerken, techniek en het ontwikkelen van een stijl. Je kunt ook samen met andere leden gaan fotograferen. Soms is er een professionele fotolezing ter inspiratie.

Heb je interesse? Kijk ook eens op onze Facebook-pagina, naar het programma op onze website of leg direct contact voor een kennismaking. Jeroen Arkesteijn neemt dan contact met je op. Het lidmaatschap is met zo’n zestig euro per jaar niet duur te noemen. Daarvoor krijg je ook het landelijk Magazine InBeeld en ander voordelen van de Fotobond. Gezelligheid is bij Focel essentieel. In coronatijd ontmoeten wij elkaar via Zoom. Graag helpen wij je zo nodig met het installeren en testen daarvan."