(foto: Any Lane via Pixels)
(foto: Any Lane via Pixels) Foto:

Geef een wens door voor een ander!

OVERBETUWE - Ook in dit bijzondere jaar wil Rotaryclub Elst Overbetuwe weer inwoners helpen bij het vervullen van wensen van een ander! Heeft u een wens voor een ander mens? Maar heeft u hulp nodig om hem te realiseren? Rotary Wensboom Over-Betuwe helpt u graag deze te vervullen.


"Doe een beroep op de Rotary Wensboom Overbetuwe en wellicht kunnen wij u helpen de wens in vervulling te laten gaan. Het gaat met name om wensen waarvoor onze Rotaryleden, samen met u, de handen uit de mouwen gaan steken, een advies kunnen geven, een zetje in de goede richting kunnen geven of anderszins een bijdrage leveren. Dit mag een wens zijn voor de buurvrouw, een familielid, een goede bekende, de buurtbewoners, ….kortom, voor wie u maar wilt! Het gaat om wensen waarbij u vraagt dat anderen u helpen deze wens te realiseren."


"Doe mee en vervul een wens voor een ander en vul een wenskaart in bij een van de deelnemende supermarkten of winkeliers. U kunt uw wens ook kwijt op www.rotarywensboomoverbetuwe.nl en volg ons op Facebook! Nog tot 3 januari kunnen nieuwe wensen worden ingeleverd

Na sluitingsdatum worden alle ingezonden wensen geïnventariseerd. Eind januari wordt een selectie gemaakt van de vervulbare wensen en kunt u benaderd worden door een van de Rotaryleden voor een oriënterend gesprek. Bij de uitvoering van de wensen zijn we natuurlijk afhankelijk van de dan geldende RIVM richtlijnen."