(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster) Foto: ilona kuster;

Opheffingsuitverkoop

bij Riekershop Arnhem

ARNHEM - De Riekershop start per direct met de opruiming voor de gehele wintercollectie; het zal ook de laatste opruiming worden. "Na vijftien jaar gaan wij onze bakens verzetten en nieuwe uitdagingen zoeken."


"Als u niet naar de winkel wilt of kunt komen in verband met corona, dan kunt u ook coronaproof winkelen in de webshop via: www.riekershop.nl en anders in de winkel, die te vinden is op de Broerenstraat 29B (schuin tegenover de kerk). Voor een ruime keus raden wij u aan er snel bij te zijn, want op is namelijk echt op.
Vijftien jaar hebben wij u met plezier geholpen in onze zaak en natuurlijk vinden wij het dan ook jammer dat we moeten gaan stoppen. Wij willen onze vaste klanten daarom van harte bedanken voor hun klandizie de afgelopen jaren. Daarnaast wensen we natuurlijk iedereen het allerbeste voor de toekomst, fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar. Wij zullen nog tot april, mei van het volgende jaar open zijn om met interessante kortingen en acties de laatste voorraad te verkopen.”

Riekershop Arnhem, Broerenstraat 29B, Arnhem; 026 7853089; www.riekershop.nl.