Afbeelding
Foto:

Na 41 jaar nog wel betrokken als adviseur achter de schermen

Oprichter Joop van Lentjes Droomkeukens

draagt stokje over aan neef Remco Lentjes

HUISSEN/WIJCHEN – Heel zijn ziel en zaligheid heeft Joop Lentjes gelegd in het keukenbedrijf Lentjes Droomkeukens, dat hij samen met zijn broer Hennie in Veenendaal begon. Nu 41 jaar later, met in die tijd een groei naar zelfs vier vestigingen, diverse verhuizingen, uitbreidingen en vele tijdsaanpassingen, staat er nu een ongekend solide bedrijf met twee respectabele zaken in Huissen en Wijchen. Eind dit jaar geeft Joop als directeur/eigenaar het stokje door aan zijn neef Remco Lentjes.


De formule van Lentjes Droomkeukens heeft de tand des tijd glansrijk doorstaan. “En”, zo vertelt Joop Lentjes, “die formule gaat nog jaren mee. De belangrijkste punten zijn: de klanten het juiste product adviseren en de juiste service bieden. Snel verkopen is bij ons nooit het uitgangspunt, een gedegen advies wèl. Deze betrouwbaarheid geldt ook voor de montage en service.”


In de jaren onder Joops leiderschap is er veel veranderd. “De gemiddelde prijs van een keuken is inmiddels verdubbeld of verdrievoudigd. Tegenwoordig is de keuken ‘het hart van het huis’ met uiteraard meer comfort en met meer geavanceerde apparatuur. Natuurlijk zijn er schommelingen in de verkoop en die zullen blijven. Mooi om daarop te kunnen anticiperen...”


Tijd om het familiebedrijf nu over te dragen. “Ik bedank al mijn klanten voor het in mij gestelde vertrouwen. Verder het personeel en zeker mijn echtgenote Willie, zonder haar steun en inzet, vooral op sociaal gebied waren we nooit zover gekomen”, aldus Joop, die achter de schermen Remco -al sinds 2007 fulltime in dienst- als adviseur binnen het bedrijf zal blijven adviseren. “Wij wensen Remco heel veel succes!”