Speurtocht in Randwijk

en online kerstviering

RANDWIJK - In de kerstvakantie kunnen de kinderen in de week voor kerst van maandag – donderdag een speurtocht door de kom van Randwijk lopen, waarbij ze op zoek gaan naar sterren.


Deze sterren hangen voor het raam bij verschillende huizen. Je kunt er twintig zoeken. Op elf van deze sterren staat een letter met een cijfer. Als je deze achter elkaar schrijft, komt er iets uit. Heb je de oplossing? Dan mag je deze inleveren op de Johan Frisostraat 8. Je krijgt dan een leuke verrassing!

Op tweede kerstdag 26 december, zal de hervormde gemeente van Randwijk een kerstviering organiseren, in samenwerking met de clubs, jeugdvereniging en jeugdkoor ‘De kleine Lofstem’.

Het thema zal zijn: De blinkende Koningsster. We mogen horen over de wijzen die op zoek gaan naar het Kindje Koning Jezus en de ster volgen. In deze tijd waarin de duisternis lijkt te overheersen, mag ook deze ster ons de weg wijzen naar de geboorte van de Heere Jezus. Gaan u en jij mee op zoek naar de Koningsster? Vanwege de beperkingen kan de dienst niet fysiek bijgewoond worden.

Maar u en jij zijn van harte uitgenodigd om de dienst live mee te beleven via internet: kerkdienstgemist.nl/stations/93-Hervormde-Gemeente-Randwijk. Dat geldt ook voor eerste kerstdag, dan zullen de diensten live te beluisteren zijn op bovenstaande om 10:00 en 18:30 uur.